Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fructe catina alba
12 lei
Brand
1001
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fructele de cãtinã albã încetinesc procesul de îmbãtrînire

Utilizarea cãtinei albe ca remediu pentru îngrijirea pielii, cu actiune nutritivã, revitalizantã si de refacere este cunoscutã de secole: "Uleiul de cãtinã albã actioneazã pentru vindecarea unor maladii ale pielii precum eritemele, uscãciunea, mancãrimile, eczemele, ajutand în vindecarea unor boli precum psoriazis si zona zoster.

Capacitatea cãtinei albe de a stimula regenerarea pielii s-a dovedit foarte utilã în tratamentul arsurilor, rãnilor cu vindecare lentã si ulceratiilor.

Cãtina albã are un conþinut bogat în componente nutritive esentiale pentru sãnãtatea pielii si are ca efect încetinirea procesului de îmbãtrînire".

Acest lucru, spune dl Manea, este valabil atît pentru pielea de la exteriorul corpului, cît si pentru cea din interior, preparatele din cãtinã albã dovedindu-se utile si în tratamentul bolilor tubului digestiv.

Referitor la utilitatea acestor fructe în geriatrie, prin continutul în acizi grasi nesaturati cu rol în producerea de prostaglandine, ele regleazã permeabilitatea membranei celulare împiedicand îmbãtranirea si ridarea tenului".

Serotonina din fructele de cãtinã, un important factor antistres

Fructele de cãtinã albã sunt cel mai valoros factor antistres si cele mai eficiente antitoxine.
Din Gura in Gura